February 23, 2013

Some claying ... / Malo fimanja ...

  I've not done much claying lately, or better creating in general. A certain tiredness catched me, followed by a cold I'm fighting against right now :-(( 
That's not good as I have a lot of projects, swaps and challenges going. And I'm planning to open an Etsy shop, finally.
  Zadnje čase nisem nič "fimala" in niti drugače ustvarjala. Prijela se me je namreč neka utrujenost, ki se je včeraj spremenila v močen prehlad ali virozo :-((  Glede na to, da imam v teku več projektov, izmenjav in izzivov, je ravno nepravi trenutek za kaj takega. Poleg tega bi rada do konca meseca končno odprla tudi svojo Etsy trgovinico ...

  I've just wanted to show you some of beads and components - I've still not decided if I should use them to make some jewellery or just offer them as components in my Etsy shop. What do you think?
  Danes vam bom samo pokazala nekaj polizdelkov, za katere se še nisem odločila, ali naj jih uporabim za izdelavo nakita ali pa naj jih ponudim v prodajo kot take. Kaj menite?


    Well, I definitely need some lessons in protography, I can not catch the real shine of the objects ... And the charms still need to be polished.
    No, slike niso ravno super - nujno potrebujem kakšno lekcijo iz fotografiranja nakita, ker ne uspem uloviti tistega leska, kot ga imajo kosi v resnici ... Perlice pa potrebujejo še poliranje, seveda.

  In the meantime I've sent out to my partner Pat Lacy my swap items for the polymer clay Hearts &Texture swap, but she still haven't received them, so I can not show them. And I still haven't receive Pat's items as well.
  Pravočasno sem tudi poslala svoje izdelke preko luže Pat Lacy, s katero sva partnerici v mednarodni izmenjavi Srčkov in tekstur iz polimerne gline. Ker pošiljka še ni prispela do nje, jih še ne smem pokazati - ravno tako pa tudi jaz še nisem dobila svoje.


  See you soon (at least virtually),
  Na svidenje kmalu,

  Alenka

No comments: